Suroviny
- tresky (file) a nějaká tučná ryba (sumec,úhoř,makrela) do polévky (bujabéza nebo halászlé nebo obě)
- 2 humry
- filet tuňáka
- filet lososa
- srdcovky na soté di vongole
- nějakou rybu na gril...
- co ještě ?
Komentáře
Přehled komentářů
Grilovaný filet z mořského vlka
s cuketovým salátem
Suroviny:
• filet z mořského vlka
• sůl, pepř
• olivový olej
• cuketový salát
• 100 g cukety (nakrájené na tenké plátky)
• 1 lžíce balsamikového octa
• pepř
• stroužek česneku utřený se solí
• olivový olej extra virgin
• čerstvý tymián (stačí jedna větvička, pouze však obrané lístečky)
Příprava:
1. Cukety nakrájíme na tenké plátky.
2. Plátky cuket osušíme, ogrilujeme z obou stran do zlatova a poté smícháme s ostatními ingrediencemi.
3. Necháme marinovat cca 2 hod.
4. Mořského vlka "vyfiletujeme" a zbavíme žeberních kostí.
5. Filety dobře osušíme, osolíme a opepříme.
6. Filety dáme na gril, kůží dolů a opečeme asi 4 minuty. Otočíme a doděláme další minutu.
7. Na talíř dáme cuketový salát a ogrilovanou rybu.
Znáte ....
(Martin Pohanka, 3. 2. 2010 11:16)
herce Raúla Juliu ( např. Adams Family)?
A víte že už je mrtvej 15 let?
A víte že to mělo příčinu v tom že pojedl suši?
No nic ... jen informuji....
Krevety...?
(Milan, 2. 2. 2010 11:44)
Tak jako i mohly... Nicméně krevety už asi každej zná a původní idea byla krom klasiky zkusit některé mořské záležitosti poprvé nebo ty co si nedáme moc často (humr, srdcovky, žraločí ploutve, rejnok ...)
Ale v zásadě se krevetám (když už tak ty obří) nebráním. Uvidíme až bude předběžnej rozpočet...
Mořský vlk na grilu podle Pohlreicha
(Milan, 20. 5. 2010 11:17)